لیست اختراعات محمد هادي قاسمي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 11
تاریخ اظهارنامه: 1397/07/30
تاریخ ثبت: 1398/07/13
مخترع/مخترعان: محمدهادي قاسمي
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف اختراع دستگاه ريز بذر پاش عرض كار متفاوت بمنظور كاهش نيروي انساني و جلوگيري از ضايعات و هزينه و با توجه به خشكسالي هاي اخير و جايگزين كردن كشت هاي نو ( خاكشير خوراكي ) و بالا بردن سطح راندمان كشت در روز و ارزان تمام شدن هزينه بذر پاشي جهت حال رفاه كشاورزان و پايين آوردن قيمت تمام شده ، دستگاه و بالا بردن توان بذر پاشي بالغ به 80 هكتار در روز به چنين اختراعي روي آوردم و با توجه به اينكه تخصص اينجانب در زمينه كار با ماشين آلات كشاورزي و ساخت توليد ادوات و كشاورزي است، تمام دانش و تجربه را در كنار هم تلفيق نمودم تا منجر به ساخت اين مكانيزم مهندسي شده، گرديدو. از اين روي سرعت، زمان، يكنواختي در پاشش از بهترين پارامتر هايي است كه در اين مكانيزم رعايت گرديده است.

تاریخ اظهارنامه: 1394/05/12
تاریخ ثبت: 1395/01/25
مخترع/مخترعان: محمدهادي قاسمي
خلاصه اختراع:

ميله هالتر تمريني اِي اِس تي، وسيله اي است كه با به حداقل رساندن صرف هزينه، فضا و انرژي مازاد؛ اثربخشي و روايي يكي از مدرن ترين شيوه تمرينات قدرتي بنام تمرينات نامتقارن و در حالت عدم پايداري را براي ورزشكاران افزايش مي دهد. اين وسيله، با رعايت شكل ظاهري ميله هالتر هاي معمولي و همچنين حفظ ابعاد استانداردهاي بين المللي، ولي با ماهيت و ساختار دروني كاملا متفاوت مي تواند جايگاه ويژه اي در بين ميله هاالتر هاي تمريني متنوع موجود در باشگاه هاي بدنسازي، سالن تمريني وزنه برداري و پاورليفتينگ پيدا كند. با توجه كاربرد چند وجهي ميله هالتر تمريني اِي اِس تي در مراكز تمريني، سنجش قابليت هاي جسماني، توان بخشي و درماني پزشكي ورزشي، مي تواند توجيه اقتصادي مناسبي براي توليد كنندگان تجهيزات ورزشي ويژه رشته هاي بدنسازي و پرورش اندام، وزنه برداري، پاورليفتينگ و همچنين پزشكي ورزشي داشته باشد. استفاده از ميله هالتر تمريني اِي اِس تي كاملا ساده و حمل آن نيز بسيار راحت است.

تاریخ اظهارنامه: 1394/05/31
تاریخ ثبت: 1395/06/20
خلاصه اختراع:

بتاهيستين از مشتقات هيستامين است و به عنوان اولين داروي انتخابي در بيماري گوش داخلي به كار مي‌رود كه با سرگيجه-وزوز و اختلال شنوايي مشخص مي‌شود. در اين اختراع، ماده اوليه دارويي بتاهيستين دي ¬هيدروكلريد با بازده و روش جداسازي مناسب طي چهار مرحله، در مقياس آزمايشگاهي و بنچ تهيه و خالص‌سازي گرديده است. در مرحله نخست، از واكنش محلول آبي متيل آمين استات (3 مول) و 2-وينيل پيريدين (1 مول)، در دماي C°105-100 تحت جريان گاز نيتروژن به مدت 6 ساعت، باز آزاد بتاهيستين به دست مي‌آيد. مرحله دوم شامل خالص‌سازي باز آزاد بتاهيستين به روش استخراج حلال-حلال و شست‌وشو با حلال مناسب است. در مرحله سوم، از افزايش تدريجي ايزوپروپيل الكل هيدروكلريد (11%) به باز آزاد بتاهيستين تحت كنترل pH و دما، نمك بتاهيستين دي هيدروكلريد رسوب مي‌كند. در مرحله چهارم خالص‌سازي و حذف ناخالصي‌ها از رسوبات نمك بتاهيستين دي هيدروكلريد تا رسيدن به كيفيت مطلوب براي استفاده در فراورده دارويي، به روش استخراج و شست‌وشو انجام گرديد. بتاهيستين دي هيدروكلريد با مجموع راندمان 8/55% (با احتساب وينيل پيريدين به عنوان ماده اوليه) و خلوص بيش از 99% (HPLC) به دست آمد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/07/26
تاریخ ثبت: 1395/06/16
خلاصه اختراع:

ماده اوليه دارويي آداپالن كه در درمان آكنه و ديگر بيماري‌هاي پوستي موثر است، از سال 1996 به بازارهاي دارويي عرضه گرديد. در اين اختراع سنتز ماده اوليه دارويي آداپالن در مقياس آزمايشگاهي مورد بررسي قرار گرفته است. تلاش ما در اين اختراع روي كاتاليز مرحله كوپلينگ كربن-كربن كه از مراحل دشوار و كليدي در سنتز آداپالن است، با حذف منيزيوم و با استفاده از نانوذرات روي (Zn NPs) متمركز گرديده است. استفاده از نانوذرات روي در مقايسه با حالت پودري آن با افزايش چشمگيري در بازده واكنش كوپلينگ كربن-كربن همراه است. با به‌كارگيري واكنشگرهاي 1-(5-برومو-2-متوكسي فنيل) آدامانتان و متيل 6-برومو-2-نفتوآت در حضور نانوذرات روي در حلال تتراهيدروفوران خشك و سپس افزودن كاتاليست NiCl(II)(DPPE) بهترين نتايج به دست آمد. با جايگزيني نانوذرات روي به جاي منيزيوم، اين واكنش قابل افزايش به مقياس‌هاي بالاتر است. در بخش ديگري از اين طرح، آداپالن و تركيب حدواسط آن مورد شناسايي و آناليز قرار گرفتند كه مستندات مربوطه در پيوست توصيف اختراع آمده است. در پايان آداپالن با راندمان و خلوص مناسب در مقياس افزايش‌يافته، جهت استفاده در فراورده دارويي به دست آمد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/12/22
تاریخ ثبت: 1389/11/23
خلاصه اختراع:

خلاصه در پرونده يافت نشد به شرح و توصيف مراجعه شود

تاریخ اظهارنامه: 1389/05/02
تاریخ ثبت: 1389/06/01
خلاصه اختراع:

همانطور كه در ادعا نامه و توصيف نامه گفته شد اين وسيله يعني دوچرخه آب سرد كن مي تواند در جهت بهبود شرايط تشنگي و خستگي دوچرخ سواران بسيار مناسب و ميد باشد زيرا امروزه تمامي دوچرخه ها در سراسر جهان تنها به يك قيقمه محدود هستند و علاوه بر آب نارسانا و كم خيلي سريع گرماي خود را از دست مي دهند و ديگر مورد استفاده قرار نمي گيرند همچنين علاوه بر موارد ذكر شده دوچرخه سوار بايد يك دست خود را مشغول آب نوشيدن نمايد ولي پمپ آبي كه در اين دوچرخه تعبيه شده است آب به سمت دهان دوچرخه سوار هدايت مي گردد و اين مشكل به آساني حل مي شود. در پايان مي توان گفت كه هزينه بسيار كم اين دوچرخه مي تواند موجب شود كه خيلي از دوچرخه سوراان به اين دوچرخه آبل سرد كن مراجعه نمايد.

تاریخ ثبت: 1387/10/14
خلاصه اختراع:

ماده اوليه دارويي ممانتين هيدروكلرايد 3 و 5- دي متيل آدامانشان 1- آمينو هيدروكلرايد به عنوان يك داروي موثر و فوق العاده براي درمان بيماري آلزايمر شناخته شده است. در اين اختراع ممانتين هيدروكلرايد با بازده و روش جداسازي مناسب طي سه مرحله تهيه گرديده است. در مرحله نخست از مقادير 0/1 مول 1 و 3 - دي متيل آدامانتان 2- 1 مول استونيتريل و 02 - 0/1 مول ترشري بوتيل الكل در حضور 4 - 2 مول سولفوريك اسيد 98 - 95٪ در دماي 70C - و65 در زمان 24 - 12 ساهتت N استاميد و 3 و 5 دي متيل آدامانتان تهيه مي گردد. جداسازي n استاميد و 3 و 5 دي متيل آدامانتان از فاز آبي با تغيير PH مخلوط واكنش با افزايش محلول سود تا 6>PH> و 4 صورت مي گيرد. بدين ترتيب n استاميد و 3 و 5 دي متيل آدامانتان بدون نياز به استخراج با حلال آلي بدست مي آيد. در مرحله دوم با هيدروليز n استاميد و 3 و 5 دي متيل آدامانتان بدون نياز به استخراج با حلال آلي بدست مي آيد. در مرحله دوم با هيدروليز n استاميد و 3 و 5 دي متيل آدامانتان در حلال پلي اتيلن گليكول و در حضور باز معدني سديم هيدروكسيد و يا پتاسيم هيدروكسيد در دماي 140c - و120 در زمان 10 - 6 ساعت تحت رفلاكس 1- آمينو 3 و 5 دي متيل آدامانتان بدست مي آيد در مرحله سوم طي فرايند اسيدي كردن 1- آمينو 3 و 5 دي متيل آدامانتان با مخلوط 40 - 30٪ از هيدروكلريك اسيد در ايزوپروپيل الكل ممانتين هيدروكلرايد تهيه مي گردد.

تاریخ ثبت: 1387/10/14
خلاصه اختراع:

هدف از انجام اين پروژه توليد سولفاديميدن و نمك سديم آن كه به عنوان ماده ضد باكتري در صنايع دارويي براي ساخت داروهاي دامي كاربرد دارند. در اين پروژه روش هاي مختلف توليد سولفاديميدين بررسي شد. از ميان روش هاي موجود سنتز سولفاديميدين از واكنش سولفاگوانيدين يا استيل استون به عنوان مناسب ترين روش تجاري انتخاب شد. يافته هاي حاصل بيانگر آن است كه با انجام واكنش در محيط بافر اسيدي در محدوده PH=3-6 و ترجيحا 5/5- 4/5 بكارگيري مقادير اضافي استيل استون در درجه حرارت 120C - 90 و ترجيحا 110C - و 95 مدت زمان 24 ساعت و نهايتا سرد كردن مخلوط واكنش با آب تا دماي زير 50C سوفاديميدين با راندمان حدود 90٪ و خلوص تقريبا 100٪ بدست مي آيد. نمك سديم سولفاديميدين نيز در اثر آفزايش محلول مايي رقيق سديم هيدروكسيد به سولفاديميدين همراه با گرم كردن محلول و كريستال گيري در الكل حصال مي گردد. كيفيت و خلوص نمونه ها با استفاده از روش هاي كيفي و كمي بررسي شد و نتايج با نمونه خارجي و مراجع استاندارد USP و BP مقايسه گرديد. داده هاي طيفي FT-IR و H-NMR نيز اين نتايج را تاييد مي نمايد.

تاریخ ثبت: 1386/11/10
خلاصه اختراع:

N1 - و 2 بنزوئيل سولفانيلاميد با نام تجاري سولفابنزآميد به عنوان يك ماده ضد باكتري در صنايع دارويي براي ساخت كرم كاربرد دارد. در اين تحقيق ، توليد سولفابنزآميد در محيط آبي از واكنش استيل سولفانيلاميد (A) يا بنزوئيل كلرايد (B) و سود (C) مورد بررسي قرار گرفت. يافته هاي حاصل بيانگرآن است كه با انجام واكنش در دماي محيط يا نسبت مولي 5-2 : 2: 1 و ترجيحا 4: 2: 1 و محدوده زماني 3-1 ساعت حدواسط استيل سولفابنزآميد با راندمان پايين (حدود 30%) بدست مي آيد و با هيدروليز اين حد واسط، سولفابنزآميد توليد مي شود. در اين تحقيق، با بكارگيري كاتاليست KCL به همراه NaOH و با جايگزيني KOH همراه با كاتاليست به جاي NaOH راندمان از 30% به حدود 60% مي رسد. بهترين نتايج از جايگزيني KOH با NaoH همراه با كاتاليست Na2co3 در دماي محيط، مدت زمان يك ساعت و در شرايطي كه نسبت مولي4: 2: 1 = KOH: وB: و A مي باشد حاصل مي گردد. خلوص سولفابنزآميد توليد شده بيش از 99/5% مي باشد آناليز نمونه ها بر مبناي روش استاندارد مرجع USP انجام شده و طيف هاي FTIR و H-NMR نيز در تاييد آن ارايه شده است.

موارد یافت شده: 11